ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

04 January 2014

GEMPAR....!!!! pegawai JAIS terlupa semalam dia TIDUR samaada dengan babi @pelacur jalanan@ isterinya....!!!!.

Jais kata terlupa beritahu saya dan MB, kata Exco Agama Selangor

pengarah JAIS  terlupa samada dia tido dengan babi @pelacur jalanan @  bini dia

Exco agama kerajaan negeri Selangor, telah mengarahkan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) membuat laporan kepada beliau segera mengapa tindakan mereka ke atas Persatuan Bible Malaysian (PBM) tidak diberitahu kepadanya dan juga pejabat Menteri Besar.

Ketika dihubungi hari ini, Sallehen berkata, beliau telah memanggil Pengarah Ahmad Zaharin Mohd Saad dan Pengarah Penguatkuasaan Jais ke pejabatnya hari ini.

Dalam pertemuan hari ini, Sallehen meminta kedua-duanya memberikan penjelasan tentang serbuan itu dan kegagalan mereka memaklumkan kepada beliau sebelum ia dilakukan.

Semalam ketika dihubungi, Sallehen yang juga Timbalan Pesuruhjaya PAS Selangor terkejut kerana tindakan Jais itu tidak diketahui oleh beliau.

"Baru sekarang saya tahu," kata Sallehen

"Mereka kata terlupa dan serbuan itu dibuat kerana Jais rasa ia melanggar Enakmen 1988 tentang penggunaan nama Allah.

"Mereka membuat itu tanpa memberitahu saya dan juga pejabat Menteri Besar," kata Salehin hari ini.

Tengahari semalam Jais menyerbu pejabat PBM di Damansara Kim dan merampas kira-kira 300 Bible berbahasa Melayu dan Iban.

Dua pegawai PBM iaitu pengerusinya Lee Min Choon dan Sinclair Wong diarahkan ke Balai Polis Damansara untuk diambil keterangan mereka dan hanya dilepaskan dua jam kemudian.

Sallehen berkata, dia telah telah meminta Pengarah Jais membuat laporan segera hari ini juga mengenainya.

"Kita akan baca laporan itu sebelum membuat apa-apa kenyataan," katanya.

Sallehen berkata, dia merancang untuk bertemu Lee dan Wong Isnin ini bagi mendengar cerita mereka pula.

"Saya tidak boleh sekadar mendengar satu pihak. Saya akan mendengar daripada kedua-dua belah pihak tentang hal ini," kata Sallehen yang mula dilantik menjadi exco Selangor selepas pilihan raya umum Mei lalu.

Sallehen menambah, sebarang tindakan yang hendak diambil Jais perlu mendapat perkenan Sultan Selangor terlebih dahulu.

"Ini bukan isu mahu naik harga. Ini melibatkan agama dan mesti dikendalikan dengan teliti kerana terlalu banyak sensitivitinya.

"Islam adalah agama yang cantik dan penuh kasih sayang. Jika ada masalah pun, kita mesti selesaikannya tanpa menimbulkan masalah yang lain pula," katanya.

Tahun lepas, Sultan Selangor telah mengeluarkan perintah agar nama Allah hanya boleh digunakan oleh orang Islam sahaja di Selangor.

 

 

penyapu sial

 

 

Segala pegawai JAIS harus di buang kerja dengan serta merta. Ini bukan terlupa tapi menderhaka pada kerajaan negeri. Bughal

kena tanya pihak Istana.sebab larangan juga dr pihak Istana dan hal ehwal ugama Islam juga JAIS boleh bertindak dr arahan singgahsana.malah pihak istana pun 2 x 5 dengan UMNO....politik BABI UMNO....!!!!