ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

02 March 2012

MOHON LETAK AYAM KFC....KALAU TAK MAMPU LETAK LEMBU NFC .....KALAU TAK TAU MALU.....KAH KAH KAH....!!!!

Bangkai seekor ayam ditemui digantung di pintu pagar pusat khidmat Ahli Parlimen Permatang Pauh, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Jalan Tenggiri, Seberang Jaya di Butterworth hari ini.

Petugas pusat khidmat itu, Fathilullail Jaafar Sidek berkata beliau menemui bangkai berkenaan pada jam 10 pagi ini ketika baru sampai di pejabat.

"Bangkai ayam itu ada kesan darah dan sebelah kakinya dipotong," katanya kepada pemberita di Butterworth hari ini.

Fathilullail berkata bangkai ayam itu dipercayai diletakkan di situ antara jam 3 pagi dan 10 pagi ini kerana beliau berada dalam pusat khidmat sehingga pukul 3 pagi tadi.

Beliau telah membuat laporan di Ibupejabat Polis Seberang Perai Tengah.

 

Bernama

 

 

penyapu sial

 

 

KALAU NAK LETAK AYAM
BAIK PI BELI AYAM SPICY KFC
LEPAS TU PI LA GANTUNG KAT PAGAR
BOLEH JUGAK MENTEKEDARAH
NI HANGPA PI BUBUH BANGKAI NAK BUAT APA

MEMANG DAYUS TAK DAK TELOQ
TELOQ DIA TENGGELAM KAT CELAH BURID ROSMAH ATAUPUN DI CELAH JUBOR NAJIB AGAKNYA
SAMPAI AYAM PUN DIJADIKAN MANGSA POLITIK....
BANGGANG....PUNYA KERABAT LEMBU MELAYU NFC....
BANGGANG PUNYA UMNOPORNO...!!!!