ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 October 2013

Karier politik kaki tido tamat hari ini...bermula karier mamak pundek mengaku melayu bakal memimpin melayu UMNO yang butakayu....!!!!

masa jadi PM sempat tido....kini  dah tamat karier boleh terus tido...pak lah....!!!

ade ke rupa melayu  mamat  bangla ni...???....bangla import  tiba tiba mengaku melayu....nampaknya orang melayu UMNO butakayu...bila pilih bangla jadi pemimpin melayu....negero pun boleh pimpin orang melayu apa...kah kah kah....!!!

Abdullah Ahmad Badawi (gambar) hari ini secara rasmi mengakhiri karier politiknya apabila tidak mempertahankan jawatan sebagai Ketua Umno Bahagian Kepala Batas yang dipegang selama 35 tahun.

Kekosongan ini bakal diisi oleh pemenang yang bertanding jawatan itu diantara Datuk Seri Reezal Merican dan penyandang Timbalan Ketua Bahagian, Datuk Hilmi Rashid.

Abdullah adalah perdana menteri Malaysia kelima yang berkhidmat dari 2003 hingga 2009.

Baliau juga merupakan Presiden Umno dalam tempoh sama dan adalah ahli Parlimen Kepala Batas sejak tahun 1978.

Abdullah tidak bertanding dalam Pilihan Raya Umum 2013 untuk memberi laluan kepada Reezal yang pernah berkhidmat sebagai setiausaha politiknya.

 

 

 

 

penyapusial

 

 

jahanamnya melayu bila orang hitam kulit gelap keturunan entah apa tah tiba tiba mengaku melayu nak jadi pejuang melayu....melayu sudah jadi ME-LAYU....BUTA KAYU...di tipu mamat bangla ni.....nasib ko lah  melayu bangsat  UMNO....kah kah kah....!!!!