ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

18 April 2012

UMNO-BN gadai keselamatan rakyat dan negara....dulu punca masaalah kini tergamak jadikan pengundi hantu....!!!

 

Negara akan menghadapi masaalah sosial yang tegang dan dalam keadaan bahaya sekiranya kerajaan BN menggunakan rakyat luar sebagai ‘pengundi hantu’ untuk menghadapi PRU-13 ini.

Tindakan itu juga akan merugikan rakyat dan masa depan negara apabila golongan berkenaan juga turut mempunyai hak terhadap negara ini melalui cara yang terancang untuk mendapat memberi kemenangan kepada pihak tertentu.

Kerana ingin mengekalkan kuasa Umno dan BN sanggup berbuat apa sahaja walaupun ianya membahayakan negara, asalkan mereka kekal berkuasa.

Kerajaanpun tahu masaalah sosial yang berlaku dalam negara ini sekarang sama ada bunuh, rogol, rompak dan berbagai lagi sebahagiannya dilakukan oleh rakyat negara asing.

Sekiranya menjadikan mereka sebagai alat untuk kemenangan, padah yang akan menerima negara pada masa akan datang..

Umno semakin hilang pegangan apabila terpaksa membuat pelbagai cara untuk mengekalkan pemerintah seperti mewujudkan pengundi hantu.

Di Parlimen Kota Raja, bayangkan bagaimana pertambahan undi berlaku mendadak sampai 30,000 lebih. Takkan lah dalam tempoh hampir empat tahun masing-masing bersalin lepas tu boleh mengundi terus pulak..

Sehubungan itu kita  menyeru rakyat seluruh negara bukan hanya berhati-hati dengan permainan BN, sebaliknya memahami isu-isu semasa yang kini semakin kronik melanda negara khususnya berhubung rasuah.