ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

01 June 2013

kritik kerajaan di luar negara passport di rampas...kritik kerajaan di dalam negara kerakyatan negara di rampas/boleh berambus ke luar negara...boleh begitu....undang undang rimba ini bapak kamu punya kah....????

anjing anjing peliharaan najib...salah seekornya yang hendak merampas passport

Kita  mengecam Ketua Pengarah Imigresen yang menjadi anjing kerajan BN  Alias Ahmad ekoran kenyataannya yang mengancam untuk merampas pasport mereka yang mengkritik dan memprotes kerajaan di luar negara baru-baru ini.

Kita menyifatkan tindakan tersebut adalah cubaan Putrajaya untuk menghalang hak asasi seorang rakyat Malaysia disamping tidak mempunyai hak untuk memantau rakyat Malaysia yang berada di luar negara.

Kenyataan baru-baru ini oleh Ketua Pengarah Imigresen Alias Ahmad yang mengatakan rakyat Malaysia yang memprotes dan mengkritik kerajaan Malaysia di luar negara akan ditarik balik adalah tidak mempunyai asas moral, undang-undang atau pentadbiran sekalipun..

Kenyataan oleh Alias tersebut dilihat satu lagi cubaan kerajaan untuk menekan pemimpin pembangkang khususnya selepas tangkapan besar-besaran di bawah arahan Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Zahid Hamid kebelakangan ini dibawah Akta Hasutan.

Kenyataan Alias ini menunjukkan corak yang mengelirukan dibawah regim Zahid yang sama sekali berbeza dengan apa yang dikatakan rekonsilasi kebangsaan yang dicadangkan oleh Perdana Menteri  Najib Razak..

Dalam perkembangan terkini  , Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar kelmarin telah dihalang memasuki negeri Sabah oleh Jabatan Imigresen, malah pemimpin Umno di Sabah tidak bersetuju dengan tindakan tersebut dan menyifatkannya sebagai suatu yang tidak munasabah.

Naib Presiden PKR Chua Tian Chang sebelum ini turut dihalang masuk ke Sabah pada April lepas.