ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

15 July 2013

nasha buntot UMNO dan NGO pondan berbulu babikan ISLAM cari publisiti murahan...sebelum sibuk dengan ancaman pihak luar ...selesaikan dulu masaalah UMNO yang memperlekehkan islam dulu....!!!!

 

sibuk dengan isu kalimah Allah....tapi anjing anjing di atas  yang menghina islam tiada satu pun di ambil tindakan...mana pejuang pejuang islam JUBOR kamu....!!!!

Bekas Timbalan Presiden PAS, Nasharudin Mat Isa dan beberapa badan bukan kerajaan (NGO) Melayu-Islam mendesak mendesak kerajaan Malaysia menutup kedutaan Vatican City di negara ini.

Kenyataan itu hadir susulan kenyataan Duta Vatican City ke Malaysia, Biskop Joseph Marino berikutan sokongan duta itu terhadap penggunaan kalimah Allah di kalangan penganut Kristian.

“Marino dengan sengaja dan berniat jahat membuat kenyataan yang boleh mengeruhkan hubungan Islam-Kristian di Malaysia sekali gus perlu memohon maaf kepada seluruh umat Islam.

"Kenyataannya bercanggah dengan pendirian rasmi kerajaan Malaysia merupakan perbuatan sengaja, lebih-lebih lagi dalam bulan Ramadan.

"Kita menuntut Menteri Luar, Datuk Seri Anifah Aman memanggil Marino dan diberi kata dua,” kata Nasharudin pada kenyataan yang dipetik dari Mingguan Malaysia hari ini.

NGO yang melontarkan pandangan sama ialah Yayasan Nassar, Pertubuhan Jalur Tiga (Jati), Pertubuhan Muafakat Sejahtera Masyarakat Malaysia (Muafakat), Ikatan Muslimin Malaysia (Isma).

Selain itu, Gabungan Pertubuhan-Pertubuhan Pembela Islam (Pembela), Kelab Wartawan Muda Malaysia (KWMM), Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM), Pertubuhan Permuafakatan Majlis Ayahanda Malaysia dan Suara Anak Muda 1Malaysia.

Timbalan Presiden Jati, Datuk Aidit Ghazali pula, berkata kenyataan duta berkenaan membawa ancaman serius jika tidak dibendung kerajaan berikutan isu itu sensitif di kalangan umat Islam di negara ini.

Katanya, tindakan tegas itu wajar kerana Marino melanggar had sebagai seorang duta sebagaimana peruntukan Konvensyen Vienna mengenai Hubungan Diplomatik 1961.

Beliau juga menyifatkan Marino mencampuri urusan dalaman Malaysia dengan menyokong penggunaan kalimah Allah bagi penganut Kristian di negara ini.

Marino dalam wawancara dengan sebuah portal berita kelmarin menyokong pendirian gereja Katholik di Malaysia berhubung isu penggunaan kalimah Allah di kalangan penganut Kristian di negara ini.

Semalam, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom, berkata kenyataan Marino itu tidak sepatutnya berlaku kerana ia menimbulkan kegelisahan awam serta boleh menggugat perpaduan. 14 Julai, 2013.

 

 

penyapu sial

 

 

sibuk nak jaga kalimah Allah...tapi hukum Allah SWT yang wajib di tegakkan ko orang biarkan UMNO sepak dalam tong sampah...islam apa macam ini...!!!

kalau nak cari makan sekali pun janganlah melampau sangat sampai nak menipu rakyat kunun kamu tu pejuang islam yang tulin...tak payah la nak berlakon...mahathir hina islam dgn khir baharom rembat duit zakat , chua soi lek perlekehkan islam ,dan muhyiddin  menghina islam  ..kenapa diam apa .mulut kena sumbat dengan pelir najib kot...!!!

inilah dia  pejuang JUBOR yang hanya cari makan cari publisiti murahan untuk jawatan senator  yang perabih duit rakyat....!!!!