ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

31 July 2013

polis banggang atau zahid hamidi yang paling banggang...sibuk nak dera pemimpin dan penyokong pakatan rakyat...polis yang ramai pon jadi makan gaji buta dan barua politik UMNO....!!!!

   

Adakah punca jenayah semakin meningkat sekarang ini berpunca dari kekurangan bilangan anggota polis dan kekurangan peralatan?

Zahid Hamidi nak salahkan apa pula atau siapa pula selepas ini? Kenyataan dari seorang menteri  banggang  kepala samseng  sebegini hanya menambahkan lagi kerisauan rakyat. Ini bermakna selagi nisbah polis dan rakyat belum 1:35, maka selagi itu jenayah sukar dikawal. Berapa pula nisbah polis dan rakyat tahun 70an, 80an dulu?

Berita 30 Julai 2013 - Polis tidak boleh dipersalahkan dalam peningkatan kejadian pembunuhan menggunakan senjata api yang dilihat seolah-olah berleluasa sejak kebelakangan ini.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, sebaliknya semua pihak perlu memahami bahawa polis di Malaysia menghadapi kekurangan jumlah anggota dan peralatan berbanding negara maju.

"Sebagai contoh, di New York, Amerika Syarikat, seorang polis berkhidmat untuk 35 penduduk berbanding seorang polis di Malaysia berkhidmat untuk 700 penduduk untuk sesuatu kawasan,” katanya.

 

 

penyapu sial

 

 

zahid hamidi...nyanyi bangau oh bangau...polis makan gaji buta jaga pemimpin politik UMNO yang terlampau...maka jenayah tidak tidak terkawal....kata indeks jenayah makin turun...tapi kenapa mengelabah sangat...sampaikan cari alasan yg tidak manasabah...inilah budaya haprak pemimpin UMNO yang tak pernah mengaku kelemahan diri sendiri....!!!!