ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

28 July 2013

pemimpin negara kepala samseng....anjing anjing suruhannya lagi besar lagak samsengnya....sudah ada rekod bunuh tahanan dalam penjara kini aksi lebih berani dengan bunuh saksi yang mahu dedah penglibatan PDRM dalam kes dadah pulak....!!!!

Pengerusi MyWatch ada senarai polis disiasat kerana dadah mati kena tembak

Beberapa jam sebelum ditembak, R Sri Sanjeevan ada menyatakan beliau memiliki senarai nama pegawai polis yang disiasat secara dalaman kerana terlibat dalam sindiket dadah.

Pengerusi MyWatch itu menyatakan demikian kepada Rafizi Ramli (gambar), Pengarah Strategi PKR ketika mereka bertemu di majlis berbuka puasa Jumaat lalu di rumah Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

"Saya beritahu supaya berhati-hati kerana senarai itu adalah pegawai polis yang sedang disiasat. Saya tidak begitu memberi galakan kepada Sanjeevan," katanya.

Terkejut dengan kejadian yang menimpa Sanjeevan itu, Rafizi juga mengakui agak terkilan kerana menasihati Sanjeevan bahawa ia tidak masa sesuai untuk membuat pendedahan kerana siasatan polis masih berlangsung.

Bagaimanapun, katanya, Sanjeevan pada pertemuan itu menyatakan ia skandal besar dan kesalahan yang dilakukan serius serta membabitkan jumlah dadah yang besar.

"Mengikut Sanjeevan, pegawai polis yang disiasat itu berdepan kemungkinan didakwa mengikut peruntukan undang-undang yang membawa hukuman mati. Beliau yakin ia kes serius," katanya.

Rafizi dan Sanjeevan kemudian bersetuju untuk bertemu minggu depan untuk meneliti senarai berkenaan.

Beliau berkata, kenyataan Sanjeevan kepadanya juga konsisten dengan kenyataan bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan, sejurus selepas kejadian tembak.

Sementara itu, rakan Sanjeevan, Vel Paari - bekas Ahli Jawatankuasa Kerja Pusat MIC - terkejut dengan kejadian berkenaan, apatah lagi mereka baru sahaja bertemu dua hari lalu untuk merancang menikmati tosai, minggu depan.

Ketua Pemuda MCA, Datuk Dr Wee Ka Siong juga sedih dengan kejadian cubaan bunuh terhadap Sanjeevan dan berharap polis segera menahan dan mengheret mereka ke muka pengadilan.

 

 

penyapu sial

 

contah contoh samseng  telur UMNO yang  di lindungi....eloklah samseng lindungi samseng....!!!

 

apa nak heran....kepala negara boleh bunuh wanita monggalia dengan C4 melalui 2 ekor anjing suruhan dari PDRM...budaya ini di ikuti oleh menteri samseng dalam negeri yang kaki pukol orang , keganasan PDRM ke atas tahanan semakin menjadi jadi yang menyebabkan semakin ramai tahanan terkorban di penjara dan kini semakin berani pulak bunuh saksi yang mempunyai bukti pegawai atasan PDRM terlibat dengan sindikit dadah

apalah nak jadi negara KUKU ini...inilah budaya yang di tonjolkan oleh UMNO selama 50 memerintah negara...samseng samseng semakin dilindungi ...rakyat semakin di takut takutkan...akhirnya keselamatan dalam negara tidak menjamin keselamatan untuk rakyat...selagi UMNO memerintah negara inilah jadinya...

demi menjamin keselamatan rakyat ...UMNO-BN wajib di tolak di PRU 14 nanti......ameeennn