ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 June 2012

tiong lai...lu sama lu punya sifu UMNO...lancau la lu sendili talak pasti siapa bayar lu punya ‘WWW 15’.... geng penyamun UMNO....tak tau sape bayar....???.....kah kah kah....okey kalau lu tak boleh jawab wa kasi jawab...lu punya TONTO la....!!!!

Menteri Kesihatan Datuk Seri Liow Tiong Lai hari ini berkata beliau sendiri tidak pasti siapa yang membayar sejumlah RM24,200 bagi pendaftaran “WWW 15” yang dimenanginya dalam bidaan baru-baru ini yang menimbulkan kontroversi kenapa beliau membidanya untuk kereta rasmi beliau. Apabila disoal hari ini oleh pemberita siapa yang membuat pembayaran tersebut, timbalan presiden MCA itu mengesahkan Kementerian Kesihatan tidak membayar untuk nombor tersebut.

Namun bila didesak, beliau teragak-agak untuk menjawab sebelum berkata “tidak pasti, saya perlu semak semula.” Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek, yang turut hadir ketika sidang media di Ibu Pejabat MCA itu, dilihat cuba membantu Liow mengatakan “duit itu datang dari tangan kiri, ke kanan.” “Bila saya membidanya, saya tidak memikirkan kos tersebut,” kata Liow (gambar). Beliau turut mempertahankan dirinya dengan berkata “proses (bidaan) diuruskan JPJ” dan bidaan itu dibuat kerana perubahan kereta rasminya.

Beliau berkata, “semua menteri perlu ada satu nombor (plat), saya tidak merasakan pilihan itu pada mulanya.” Beliau menambah “nombor itu tidak penting, apa yang utama adalah servis kepada rakyat.” Pada 28 Mei, JPJ telah mengumumkan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ismail Sultan Iskandar, menewaskan bidaan hampir 10,000 pembida untuk WWW 1 dengan bidaan bernilai RM520,000. Turut didedahkan Liow telah memenangi bidaan tersebut untuk “WWW 15”    


penyapu sial  

 lancau la....tiong lai = soi lek.....lancau punya orang....dua dua kaki tibai betina dan wang rakyat...ini anjing cakap boleh percaya ka....sudah kantoi mau bikin alasan ka...kalau u sendiri @ kementerian lu sendiri tidak bayar...tentu lu punya TONTO bayar maaa....lu sendiri urus kontrek kerajaan....tak kan tak dapat punya....UMNO boleh dapat ...tak kan lu tak boleh dapat habuan maa...   sultan jadi penyamun....dia pun ikut jejak penyamun .....bazir duit rakyat.......elok la...kerajaan pun  kerajaan penyamun...kah kah kah....