ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 November 2012

3 Polis dituduh rogol wanita Indonesia didakwa hari ini manakala 1 menteri rogol amah tidak di dakwa ada apa apa,,,,!!!

polis kasta rendah yang cuba di selamatkan dari dakwaan...

menteri kasta tinggi yang mengkambing hitamkan 2 polis kasta rendah

tu dia ....kasta pilih bulu jembut....menteri di utamakan amah indon di puaskan....so x kena dakwa pun...!!!!

 

Tiga anggota polis yang dituduh merogol seorang wanita Indonesia  dihadapkan ke mahkamah hari ini.

Tempoh tahanan reman ke atas mereka tamat hari ini dan mereka akan dibawa ke mahkamah Butterworth.

Ketiga-tiganya menghadapi tuduhan rogol, yang membawa hukuman penjara maksimum 20 tahun jika didapati bersalah.

Insiden itu didakwa berlaku pada kira-kira jam 7 pagi di sebuah balai polis di Prai pada 9 November selepas mereka menahan mangsa yang berusia 25 tahun kerana didakwa gagal menunjukkan pasportnya.

Wanita tersebut kini ditempatkan di Konsulat Indonesia di Pulau Pinang, sementara menunggu pulang ke negaranya dan dikatakan dalam keadaan "kesihatan yang baik".

Ketua Polis Negeri, Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata penyiasat telah merekodkan kenyataan daripada 10 saksi berhubung dakwaan rogol tersebut