ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

14 November 2012

utamakan anak anak jadi anak setan ...keling pundek mahathirkutty wajar di anugerah gelaran bapa setan...!!!

Mantan Perdana Menteri, Mahathir Mohamad wajar dianugerahkan gelaran "Bapa setan" kerana sejak beliau menjadi perdana menteri sehinggalah dah tua nyanyok tak mampos mampos , Mahathir tetap akan mengutamakan anak-anaknya dalam pemberian projek-projek mega.. Selepas anak, barulah Mahathir beri kepada kroni-kroninya. Selepas pru-13 nanti, tahulah nasib engkau.. Mahathir keling kutty  

Syarikat arak, anak Mahathir punya, syarikat minyak, anak Mahathir punya.
Mantan Perdana Menteri,Mahathir Mohamad digesa meletak jawatan dalam Petronas kerana gagal menjaga kepentingan Petronas dan lebih mengutamakan syarikat milik anaknya.

Ini sebagai  mengulas penganugerahan kontrak Petronas Carigali Sdn Bhd bernilai RM836 juta kepada anak syarikat SapuraKencana Petroleum Bhd.

Anak Mahathir – Mokhzani Mahathir adalah salah seorang Ahli Lembaga Pengarah dan Naib Pengerusi Kencana.

Sebagai negarawan, Mahathir patut malu kerana sinonim dengan jolokan kronisme.Kalau dia tahu malu dan bertanggungjawab, sudah lama dia letak jawatan. Petronas merupakan syarikat milik negara. Mahathir tak boleh gunakan pengaruh beliau rompak harta negara untuk diagih kepada anak pinak..