ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

17 November 2012

tidak hadir muktamar PAS mengesahkan al juburi nasha penjilat burid najib dan rosmah memang tak ada konek...!!!!

MUKTAMAR PAS sedang berlangsung dan hampir selesai. Muktamar adalah tempat semua perwakilan PAS membawa usul atau tempat untuk mengkritik parti yang paling efisyen. Namun, tempat sebegini istimewa tidak menarik minat Nasha al juburi rosmah mansor  untuk bercakap, mungkin beliau tahu Muktamar PAS tidak sehebat jemputan media perdana kawalan Umno untuk beliau bercakap.

Bekas timbalan presiden PAS Nasharudin Mat Isa  itu dilaporkan tidak akan hadir ke Muktamar PAS ke-58 yang bakal berlangsung di Kota Bharu bermula Jumaat kerana memenuhi undangan rasmi ke luar negara. Akhbar Berita Harian menyebut, Nasharudin berada di luar negara sejak Ahad dan undangan tersebut diterima sejak awal lagi.

Undangan luar negara itu urusan resmi parti kah atau peribadi? Jika urusan peribadi, ertinya Us Nasha meletakkan urusan peribadinya lebih tinggi dari urusan parti. Jika alasan undangan ke luar negara itu lebih awal dibuat, ertinya Muktamar PAS kali ini baru seminggu ditetapkan?

Samada al juburi  Nasha hadir atau tidak di dalam Muktamar PAS kali ini tidak penting buat PAS, tetapi penting buat aljuburi  Nasha sendiri. Bukankah beliau selalu mengkritik parti secara terbuka di dalam media kawalan Umno? Bukankah beliau selalu menyebut bahawa PAS sudah lari dari perjuangan? Jika beliau sendiri meremehkan Muktamar PAS, apakah ini bermakna al juburi  Nasha sebenarnya tidak pernah serius untuk membetulkan PAS jika beliau rasa PAS telah tersasar dari perjuangan?

Dapatkah kita  bayangkan, jika ada jemputan dari Najib untuk aljuburi  Nasha mengiringi PM ini ke luar negara, adakah kita rasa al juburi Nasha menolaknya atau memberi alasan ada tugas lain? Rasanya al juburi  Nasha akan berlari-lari untuk mengikuti  dan mengusap usap punggung Najib dan Rosmah lalu  meninggalkan urusan yang lain. Begitu juga, jika TV3 Suku menjemput al juburi  Nasha untuk diwawancara khas, pastinya sepantas kilat mantan Timbalan Presiden PAS ini datang ke Seri Pentas. Tapi ini Muktamar PAS. Apa ada pada Muktamar PAS di dalam keadaan beliau tiada jawatan lagi?

Sekarang kita kenal watak ini. Watak yang hanya berani dan berkokok di luar gelanggang. Bila gelanggang sebenar dibuka untuk beliau tunjukkan kehebatannya, beliau lari dan pasti akan muncul selepas ini bila gelanggang ditutup. Adakah beliau tidak sanggup mendengar hujah-hujah perwakilan yang sudah lama menunggu untuk membelasah beliau di Muktamar kali ini?

Jika tidak berani, memang wajar beliau berhujah seorang diri di TV3 suku setaraf dengan Najib atau paling tidak seperti Zul Kulum, Ezam, Ruslan Kassim, Zahrain atau Ibrahim Alkatak...!!!