ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 October 2012

Babi Sial Punya Kerajaan UMNO...Taktik Scorpene...Tangki Air 1Malaysia harganya RM2500...Samun Duit Rakyat Dan Tipu Orang Sabah Dan Sarawak....!!!!

RM2500 untuk sebuah tangki air plastik? .. harga sebenarnya cuma sekitar RM500 sebuah.. "BAJETHARAMJADAH" menguntungkan Kroni...

Harga tangki air plastik sehingga lima kali ganda dari harga pasaran telah menimbulkan keraguan dan mengejutkan ramai pihak dengan peruntukan RM100 juta oleh Kerajaan Persekutuan Barisan Nasional dalam Belanjawan 2013 mereka untuk Sabah dan Sarawak bagi menyediakan 40,000 tangki plastik untuk simpanan dan tadahan air rakyat di kawasan pedalaman negeri tersebut.

Harga RM2,500 setiap sebuah tangki plastik adalah tidak masuk akal dan tidak boleh diterima.

Dalam satu semakan yang dibuat untuk sebuah tangki yang hampir serupa dengan tangki 1Malaysia yang dibekalkan sebelum ini, kita dapati harga sebenarnya cuma sekitar RM500 sebuah.

Jika ditambah dengan kos pengangkutan dan keuntungan, ia tidak akan semahal itu,Ini menunujukkan  kerajaan BN tanpa segan silu membuka pekung mereka sendiri  dengan mengambil kesempatan ke atas keperluan penduduk di kampung dan kawasan pedalaman yang memerlukan bekalan air paip yang terawat bukannya tangki air plastik.