ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

17 October 2012

kantoiii....murid sekolah sindir najib...PM babi....kah kah kah
Berdasarkan video di atas, Perdana Menteri Malaysia disoal oleh salah seorang pelajar dari Sekolah Kebangsaan Kiaramas yang terlibat dengan projek i-THINK Pilot.

Soalan yang ditanyakan oleh pelajar tersebut “Bolehkah Datuk Seri memberikan contoh untuk najis mughallazah?”

Seperti yang dipaparkan dalam video di atas, Najib gagal memberikan jawapan dan kemudian berpaling ke arah Muhyiddin mungkin mengharapkan bantuan daripada timbalannya itu. Namun, Muhyiddin dilihat gagal memberikan jawapan hingga akhirnya mendorong rakan murid tersebut membantu Najib dengan memberikan jawapan cadangan, iaitu babi.

 

 

penyapu sial

 

siot....patotnya tanya soalan lainkan tapi murid  sekolah ini ambil peluang  sindir PM....najis mughalazah....babi...kah kah....PM sendiri pon tergolong  dalam golongan tersebut....kah kah kah