ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

10 October 2012

PAS di ingatkan supaya jangan simpan lebih lama lagi manusia berkulit babi nasharuddin mat isa yang menjadi barah dalam PR...

 

muka babi yang  tak tau malu....lebih baik jadi sesumpah  penjilat cibai rosmah...!!!!

Kita melihat kenyataan-kenyataan bekas Timbalan Presiden PAS Nasharuddin Mat Isa terhadap DAP sebagai satu cubaan untuk menimbulkan masalah dalam Pakatan Rakyat (PR).

kenyataan-kenyataan Nasha memang jelas mempunyai agenda politik tertentu yang menguntungkan Barisan Nasional (BN) dan cuba mewujudkan ketegangan dalam PR.

Kebelakangan ini hubungan beliau (Nasha) dengan PAS tidak serapat dengan kerajaan BN.Kenyataan dikeluarkan jelas bertujuan untuk menguntungkan BN dan wujudkan ketegangan antara parti PR walaupun dikeluarkan tanpa bukti..

Kenyataan terbaru yang dikeluarkan Nasha semalam adalah DAP cuba menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara Kristian apabila mendakwa parti komponen PR itu pernah menganjurkan majlis dan berdoa untuk menjadikan negara ini sebagai negara Kristian selepas DAP memenangi 12 kerusi di Sarawak tahun lalu.

Perkara itu tidak pernah dibangkitkan Nasha dalam pertemuan dengan Majlis Syura Ulama sebelum ini.

Kita yakin jika dia ada bukti dan kemuka kepada PAS dan DAP, tindakan yang sewajarnya kepada mereka yang terbabit akan diambil.

Kenyataan Nasha amat menghairankan kita semua .Yang kita pelik  kenapa DAP sentiasa jadi sasaran Nasha, sedangkan Chua Soi Lek turut keluarkan kenyataan Hudud dan Islam lebih teruk dari Karpal Singh

Malah,  kenyataan Nasha itu tidak berasas kerana DAP bukan parti Kristian, sebaliknya parti demokratik yang mempunyai keahlian berbilang kaum.

DAP bukan parti Kristian, Karpal Singh, Lim Kit Siang, Teng Chang Kim, semua bukan Kristian.

Ia parti berbilang kaum dan agama ... dalam Perlembagaan juga DAP tiada sebut dasar perjuangan DAP memperjuangkan agama Kristian..

 

 

penyapu sial

 

nasha bukan ahli mewakili PAS. nasha seorang sesumpah. mencari makan berdasarkan kulit badan. biarkan dia dengan angan-angan dia. keputusan sepakatan dengan pakatan rakyat adalah keputusan muktamar. PAS parti semua ahli bukan peribadi.

sejak Nasharuddin tidak terpilih sebagai Timbalan Presiden PAS maka beliau tidak senang duduk & juga berdiri...dalam diri beliau, nampak benar beliau HADAP KUASA & PANGKAT, bukannya berkhidmat untuk rakyat...diharap pengundi2 di kawasan BACHOK, bersiap sedia dengan "gunting dalam lipatan" ini di dalam PAS.

Agaknya majlis syura tak berani nak pecat beliau sebab tak ada konek nak layan karenah babi seekor ni ke...??? atau majlis syura itu sendiri dah  penuh  di takluki  dengan  gerombolan  babi babi UMNO sepertinya juga kot...????