ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 July 2012

amat memalukan..... rupanya lagu thema hari kebangsaan di tulis lirik oleh menteri perogol....dah patut pun sambutan di rayakan oleh orang orang UMNO aje....syok sendiri la tu...!!!!

 


slogan "Janji Ditepati" untuk tema Hari Kebangsaan 2012 kerana langsung tiada kaitan dengan sejarah kemerdekaan negara. Malah tema itu jelas merupakan slogan politik BN. Apabila lagu tema itu disiarkan di Youtube, memang jelas sambutan hari kebangsaan tahun ini digunakan sepenuhnya oleh BN untuk menagih undi.

Bacalah liriknya yang memuji BN tinggi melangit. Malah video itu turut memaparkan beberapa keping gambar slaid program 1Malaysia termasuk Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M), Baucar Buku 1Malaysia, Kedai Rakyat 1Malaysia, Klinik Bergerak 1Malaysia, serta Skim Amanah Rakyat (Sara) 1Malaysia.

Antara baris lirik lagu tersebut berbunyi:"Janji sudah ditepati, Kini masa balas budi". Apa maksud ayat ini? Bukankah lagu ini meminta rakyat membalas budi dengan mengundi BN? 100% usaha terdesak BN untuk menagih undi rakyat.

 

Amat memalukan!