ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

21 July 2012

Wang Kertas Baru Ciplak Duit Orang Cina Mati...Nampaknya Najib Dah Bersedia Ajak Rakyat Terjun Ke Neraka Ikut arwah Altantuya....!!!!

 

Menurut rakan fb yang bernama Ima Nas, duit baru kita sama dengan duit yang dibakar mngiringi orang2 Cina yang meninggal. Apa komen anda?

Duit baru kita about the same..mcm duit neraka, yg dibakar for the dead to use in the "other world" (chinese culture), also known as HELL BANK NOTES.

TEPULANG KEPADA PERSEPSI. ISU DI SINI KENAPA PERLU HAMPIR SAMA DESIGNNYER?? najib menteri kewangan buat ape?

 

 

penyapu sial

 

 

Kalau benar semua ini nampaknya Najib tak habis2 diperbodohkan oleh penasihat dan orang sekelilingnya. Atau Najib pun tidur macam Paklah jugak.....