ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

04 July 2012

PERKOSA dan PUKIDA di cabar buat demo terhadap bintang filem lucah MCA yang menghina islam....!!!!

Kita  mencabar Pertubuhan Pundek  Perkosa (PERKOSA) dan Pertubuhan Kebajikan Dakwah Islamiah (Pukida) agar menganjurkan protes terhadap bintang lucah gila sex presiden MCA, Datuk Seri Chua Soi Lek ( gambar ), diatas kenyataan dilaman Twitter yang dianggap menghina Islam.

Kenyataan bekas menteri kesihatan itu sebagai reaksi kepada cadangan Adun Kemelah, Datuk Ayub Rahmat, yang mahu Johor menjadi negeri pertama melaksanakan hukum Hudud sebenar menurutnya berbeza dengan Hudud PAS kerana turut melibatkan bukan Muslim..”

Kita nak tanya apa sikap presiden Umno, Datuk Seri Najib Razak, terhadap Soi Lek yang mengatakan cadangan Adun Umno untuk laksana Hudud di Johor sebagai satu cadagan yang gila..

Kita cabar Perkasa dan Pekida untuk berdemonstrasi dihadapan Chua Soi Lek jika mereka benar-benar pejuang Islam

Ayub Rahmat baru-baru ini menggemparkan negara apabila mencadangkan agar Johor menjadi negeri pertama melaksanakan Hudud sebenar yang berbeza dari hudud PAS.

Adun Kemelah itu mendakwa, Hudud sebenar turut merangkumi masyarakat bukan Islam berbeza dengan hudud PAS yang beliau anggap sebagai bermain politik semata-mata.

 

 

penyapu sial

 

Jangan lupa suruh hasan aqidah demonstrasi sama!