ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 July 2012

bila melayu bodoh di celah taik mamak keling kutty pukimak....habis hak rakyat di mamak negarakan oleh pukimak bangsat macam ini....!!!!

Bila  keling Kutty  pariah pukimak  ini tak mampos  mampos lagi maka terdirilah PETRON, syarikat minyak yang dibeli oleh anak mamak pukimak haramjadah ini  dengan menggunakan duit jual arak di Syarikat San Miguel di Filipina. PETRON ini hasil dari pertukaran nama yang asalnya Esso Malaysia, maka membeli minyak di PETRON bererti berbelanja untuk anak haramjadah mamak  Kutty.

Begitulah hebatnya Mamak pukimak ini  mengawal negara ini setelah Najib kehilangan 'konek' sebagai pemimpin yang bukan sahaja takut untuk berdebat dengan DS Anwar, malah untuk mengawal si tua keling pukimak  Kutty ini pun beliau tidak terdaya lagi.  Bala menimpa Najib kerana di rumah beliau dikawal oleh betina sundal mak gajah , di pejabat pula keling pukimak kutty pulak memegang `remote control'nya.  Sebab itulah agaknya pukimak keling kutty ini amat takut jika DS Anwar menjadi PM kerana akan kehilangan segala-galanya.

 

Paling menarik, Syarikat MAS juga `terpaksa' menandatangani perjanjian dengan PETRON pada 29 Jun yang lalu bagi membekal dan membeli bahanapi Airbus A380 syarikat penerbangan negara selama 6 bulan mulai 01 Jul yang lalu.  Ertikata, dalam tempoh tersebut MAS tidak boleh membeli minyak dari syarikat lain kecuali dari PETRON iaitu syarikat anak keling pukimak  Kutty ini.  Satu cara urus niaga yang paling bangsat demi keluarga anak haram mamak keling pukimak kutty.

Apakah itu Sun Miguel?  Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1860 sebagai syarikat arak terbesar di Filipina.  Syarikat ini menyumbang 95 % penjualan arak di Filipina.  Anak pukimak keling Kutty, Mirzan telah membeli saham syarikat ini dengan harga RM 2.9 Bilion. Beliau adalah salah seorang Ahli Lembaga Pengarah syarikat menjual arak ini. Mungkin bagi pukimak keling Kutty, ini lah anak beliau yang paling `Soleh'.  

Dan, tahukah anda apa itu PETRON?  Minyak dan gas PETRON ini dimiliki 100 % oleh San Miguel, syarikat arak tersebut.  Asalnya Esso Malaysia, dibeli oleh San Miguel dengan pemilikan saham 65 %.  PETRON ini telah mengambil alih syarikat Esso Malaysia Sdn Bhd, Exxon Mobil Malaysia Sdn Bhd dan Exxon Mobil Borneo Sdn Bhd. 

Persoalannya, wajarkah kita membantu stesen minyak PETRON yang kini mempunyai 560 buah stesen runcit di negara ini hanya kerana ia dimiliki oleh syarikat menjual arak (San Miguel)?  Apatah lagi ianya dibawah anak pukimak keling Kutty yang bapanya siang malam menuduh DS Anwar itu rendah moral?  Tinggi sangatkah moral jutawan arak iaitu anaknya itu?  Bermoral sangatkah dengan mengenepikan syarikat lain untuk berurusniaga dengan MAS dan menaikkan syarikat anak sendiri?

Kesemua fakta yang di sebutkan itu adalah merujuk kepada fakta yang didedahkan oleh Malaysian Insider serta akhbar Suara Keadilan yang terbaru hari ini.  Marilah kita sama-sama menolak PETRON, tolak Umno/Bn yang tidak lagi mampu untuk mengawal kerakusan keling pukimak  Kutty dan keluarganya.  Kita boikot PETRON kerana kenderaan kita boleh berjalan tanpa minyak yang diisi dari stesen tokey arak ini....!!!

kasi mampos sama keling pukimak kutty kasi mampos  sama melayu bodoh otak taik babi  penjilat taik  keling pukimak kutty ini.....!!!!