ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

20 January 2013

JOM MENGENDAP .....ISTERI KEDUA FATHUL BARI WARGA FILIPINA YANG KAHWIN LARI DI SONGKLA TU....PATUTLAH SEMENGAH MENJILAT BURID UMNO....DAPAT LABA PROJEK IC TUA KUTUK NAK MAMPOS MAHATHIR MERAMAIKAN WARGA ASING DAPAT IC BIRU....!!!!

ularmak tu rupanya kahwin lari di songhkla....puhhhh....kalau ahli PAS atau pakatan rakyat yang buat macam tu sampai tahun depan tak habis cerita nie...terutamanya dari bloger bloger pukimak UMNO seperti papagomo atau pisau net...siap di tokok tambah lagi...gila seks punya puak puak UMNO nie...!!!