ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 January 2013

sapu 1 malaysia.....betina puaka arah Pengawal Peribadi halang wartawan tanya tentang tuduhan Deepak..

Pengawal peribadi Rosmah Mansor dilaporkan telah menghalang para wartawan dari terus mengasak Rosmah dengan soalan mengenai pendedahan yang melibatkan dirinya oleh Usahawan Kontroversi Deepak Jaikishan, menimbulkan persoalan kenapa beliau takut untuk menjawab?

Pengawal Peribadi itu pasti tidak akan bertindak sedemikian jika tiada arahan yang dikeluarkan oleh Rosmah Mansor sendiri..

Kejadian dilaporkan telah berlaku ketika majlis pelancaran Roti 1Malaysia oleh Rosmah.

Pepatah Melayu ada mengatakan "Berani kerana benar, takut kerana salah" boleh dikaitkan dengan tindakan Rosmah Mansor ini.

Jadi fikir-fikirkan....