ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

26 September 2012

menteri dan kementerian pendidikan bahlol...cikgu jadi tolol....murid otak terjojol....BERSIH 3.0 Masuk Dalam Soalan Percubaan SPM 2012....kah kah kah....!!!!

Banggang tahap gaban...otak dah di selaputi taik...dalam peperiksaan pun dah sanggup di cemari unsur unsur yang tak relevan...salah satu virus penjajah UMNO yang lebih bahaya dari ideologi komunis...Soalan Pendidikan Moral a.k.a Pendidikan Politik