ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

12 September 2012

PM laki bini haramjadah kaki joget...rakyat juga yang merana...minyak naik 30 sen dia buat macam tak ada benda...!!!


 

penyapu sial

 

patut la tolak hudud...senang nak buat maksiat...senang nak penaya rakyat...rakyat menjerit dengan kenaikan harga barang ....dua dua haramjadah ini senang senang berjoget...program hari raya jadi program kaki joget...betul ke islam dia macam tu....tu lah dia sebahagian syaitan yang di kenali...!!!