ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

18 September 2012

Umno Parti Copy Paste....Dulu UMNO terberak kutuk anwar pasal 16 september...Kini menjilat najis sendiri...mana pergi 49 orang Ahli Parlimen yang takutkan anwar pergi belajar berkebun di Taiwan....dah habis berkebun ke belum...???

8 September

Seramai 49 anggota Parlimen BN berlepas ke Taiwan bagi melakukan lawatan sambil belajar mengenai teknologi pertanian yang diamalkan di negara kepulauan itu namun didakwa pembangkang sebagai langkah untuk menyekat perubahan pemerintahan.

 

 

penyapu sial

 

dah lah kutuk...rupanya tak ada konek....dulu kutuk pasal angan angan 16 september anwar sampai bawa lari 49 ahli parlimen ke taiwan...kini copy paste idea PR....betul 2 muka tak malu .maruah celah buntut ,haramjadah dan pukimak bangsa UMNO ini...!!!