ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 August 2012

chong wei kata bukan ketiak busuk sebab dia kalah.....bukan pasal politik katanya.....mungkin dia dah kena mandram betina puaka...kah kah kah....!!!

baca ini  kenyataan  chong wei  yang membela  ketiak rosmah  yang bau hapak dan bacin....tak bercampur  aduk  dengan politik..???....habis rosmah tu sape....semua orang  dah tau....PM wanita  1 malaysia  yg berkulit babikan lakinya dengan nasi kangkang.....kah kah kah....

tak campur soal politik kunun....yg datang  pun anjing anjing  politik kerajaan yang  memerintah apa citer...!!!

anjing anjing politik yang cari publisiti murahan  untuk  menutup aktiviti  haram  mengumpul  beg beg dan cincin 2 karat serta  menukarkan lembu  duduk di kondo  jadi separuh lembu separuh sharizat lakibini....kah kah kah....!!!

 

 

CHONG WEI TEMPELAK BLOG NAKAL!! JANGAN CAMPURADUKKAN POLITIK DAN SUKAN!!

Penyumbang pingat Perak Olimpik 2012 menerusi acara Badminton Perseorangan, Datuk Lee Chong Wei menemplak blog-blog nakal yang menyifatkan kehadiran isteri Perdana Menteri, Datin Sri Rosmah Mansor ke perlawanan akhir menentang sebagai punca kekalahannya.

Sebaliknya bagi penyumbang pingat tunggal Negara di temasya sukan terbesar dunia 2012 setakat ini amat berterima kasih kepada DS Rosmah Mansor yang sanggup mengharungi penerbangan selama 13 jam untuk hadir memberikan sokongan moral kepadanya. Memang Datin Sri dah janji dengan saya kalau berjaya ke akhir beliau akan datang untuk memberi sokongan. Inilah yang dikatakan JANJI DITEPATI!!

Datuk Lee Chong Wei turut menambah bahawa beliau amat terkejut dan terharu apabila DS Rosmah memaklumkan akan hadir ke perlawanan akhir tersebut dalam perbualan telefon sebaik memenangi perlawanan separuh akhir menentang seorang lagi jaguh China, Chen Long.

Dengan nada tegas Datuk Lee Chong Wei mengatakan, “Jangan campurkan politik dengan sukan! Ini hal sukan! Ini bukan politik!! Sambil menyifatkan kehadiran DS Rosmah tambah menyuntik semangat beliau untuk memenangi pingat perlawanan semalam.

Mereka tidak tahu perkara sebenar. DS Rosmah memang sentiasa mengambil berat dan memantau perkembangan saya, kata Chong Wei. Ramai yang tidak tahu bahawa Chong Wei akan menghubungi DS Rosmah sebelum dan selepas perlawanan-perlawanan penting.

DATIN SRI ROSMAH LAH PENDORONG UTAMA UNTUK SAYA MARA KE PERLAWANAN AKHIR!! BELIAU LAH PENYOKONG SAYA PALING SETIA!!

BELIAU SETIA BERSAMA SAYA BUKAN HANYA KETIKA SAYA MENANG TAPI SATU-SATUNYA INSAN YANG MEMBERIKAN KATA-KATA PERANGSANG APABILA SAYA TEWAS!! KERANA KADANG-KADANG BILA SAYA TEWAS MACAM-MACAM ORANG MENGATA SAYA.. TETAPI DATIN SRI TETAP MENYOKONG SAYA.. ITU YANG ORANG TAK TAU DAN PERLU TAU..!! BELIAU MERUPAKAN CONTOH ISTERI PEMIMPIN YANG KOMITED..!!

 

 

penyapu sial

 

 

komited kumpul beg beg dan cincin di siang hari di sebelah petang kumpul lembu di kondo....di sebelah malam merembat tender tender kerajaan untuk kroni....x salah chong wei sbb beliau dah lama kena mandram dengan ketiak busuk betina puaka   atau  bau bangkai badak  yang di bawanya dari kazakhtan.......