ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 August 2012

UMNO kafir lahanat punya angkara.....13 projek bangunan komersial di Johor Bahru terbengkalai

Selaku pintu masuk utama pelancong dari selatan tanah air, kepesatan pembangunan di bandar raya Johor Bahru sememangnya mengagumkan.

Bagaimanapun, di sebalik kepesatan pembangunan infrastruktur termasuk pembinaan menara dan bangunan tinggi, timbul kecacatan apabila terdapat banyak bangunan komersial yang terbengkalai.

Selain mencemarkan pemandangan, kebanyakan bangunan yang hampir siap tetapi dibiarkan kosong selama bertahun-tahun itu turut mengundang pelbagai masalah sosial serta kesihatan kepada penduduk setempat

Gambar di atas  menunujukan salah  satu  jasa UMNO bapak segala pukimak  melayu  yang menyebabkan terbengkalai dan jadi pusat  penternak  jin dan nyamuk aedes..ianya terletak bertentangan dengan muzium  istana raja penyamun di atas bukit..  kerana water front  city...RM 3 bilion di songlap di zaman muhyiddin jadi MB  Johor...

Gara gara  muhyiddin  laknat  juga   hampir sebahagian daerah di johor di gadai muhyiddin kepada tokeh tokeh cina dan rakyat singapura  terutamanya di kawasan kg melayu majidi ,larkin perdana dan  beberapa bahagian dalam daerah johor bahru .

yang paling haru di larkin perdana  ada projek apartment  yang majoriti  orang melayu  jadi pembeli di biarkan  terbengkalai  bertahun tahun  namun ...umno lansung buat tak peduli....memalukan bila sebahagian  besar orang melayu UMNO  menjadi tiada KONEK  tergamak mendiam diri melibatkan  isu maruah orang melayu di hina sebegini...

Yang peliknya UMNO UMNO  totok  ini hanya berani tunjuk KONEK yang mati pucuk bila isu sebegini  berlaku di negeri yang di perintah  oleh pakatan rakyat....!!!