ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 August 2012

aiyaakk....ketiak busuk punca lee chong wei tewas di tangan lin dan....cilako punya betina sial memang bawak sial....!!!!

 

aiyyyyaaa....nasib baik wa kalah maa....kalau tidak nasib wa pasti bawah dia punya ketiak maa.....manyak busuk....hapak punya botox....!!!!

janji di tepati.....lee chong weii....tewas kerana bau hapak dari badan betina puaka botox tak sedar diri...tak tahan dengan bau badan telah menganggu permainan....akhirnya ....lee chong weii terpaksa menyerahkan perlawanan kepada lin dan....memang bawak sial betina puaka ini...orang suruh duduk diam diam...duduk ajer kat rumah botox di putrajaya...dia sibuk nak tebar bau hapak ke london...

olimpik 2012....takut lemas pelukan bau ketiak dan kentut busuk dari betina puaka.....lim chong wei sengaja tewas di tangan lin dan...???