ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 August 2012

Tubuh RCI tapi tiada telor untuk mendakwa keling paria Mahathir kutty buat apa.....all nonsense ....wayang kulit hendak menipu rakyat semata mata.....!!!!

 

tua kutuk nak mampos punya  kerja.....mr bean boleh dapat  ic  biru untuk mengundi BN.....haramjadah punya keling paria mahathir kutty!!!!

Kita  menyifatkan penubuhan Suruhanjaya Diraja berkaitan isu kemasukan pendatang tanpa izin di Sabah, sebagai melindungi orang tertentu  dalam UMNO  terutamanya  mastermindnya  keling paria  mahathir  kutty  mohammad  bekas PM  selama 22 tahun memerintah dengan sokongan pengundi hantu di Sabah  .

Suruhanjaya diraja itu  sememangnya gagal dari awal kerana tidak ada langkah seperti mencari siapa yang bertanggungjawab dan menghukum orang yang terlibat.

Ini jenayah besar terutama melibatkan rasuah, penipuan dan pemalsuan dokumen. Tetapi, tiada dalam terma untuk hukum pesalah dalam RCI..

Dipetik dari The Malaysian Insiders, RCI akan menyiasat jika adanya kesalahan memberi kad pengenalan kepada warga asing dan diletakkan dalam daftar pemilih.

Tetapi dalam terma panel yang diumumkan di Kota Kinabalu Perdana Menteri,Najib Razak, tidak termasuk mendedahkan identiti mereka yang terlibat dalam memberi kad pengenalan kepada warga asing ini.

Bekas Perdana Menteri, Mahathir Mohamad  sememangnya  bertanggungjawab dalam peningkatan pendatang asing dalam negeri itu dengan mendakwa beliau terlibat dengan projek yang dikenali sebagai “Projek M” atau “Projek IC”.

“Projek IC” dikatakan bermula pada 1980-an ketika Mahathir berkuasa dengan kad pengenalan Malaysia diberi kepada warga asing di Sabah untuk mengekalkan BN dalam pemerintahan.

Nampaknya Dr Mahathir gementar dengan RCI,..Tetapi BN mesti memberi jaminan bahawa mereka tidak memilih bulu, dalam mencari siapa yang menerima rasuah dan memalsukan dokumen, jika tidak seluruh RCI akan gagal..