ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

26 December 2012

betina sundal janda tak rasmi pemenang 6 oskar pecacai terbaik UMNO nak kahwin sikit pun aku tak galat...buat apa ambil sisa orang tak rasmi.....!!!

 

liwat saya dulu kata umi....kang melepas ....tak ada can lagi....bila aku dah kahwin dengan  bollywood star  nanti

Umi Hafilda sudah mahu kahwin. Melepas aku .............mungkin itu yang didetik di dalam hati seseorang yang tak sedar diri bila membaca berita, Umi Hafilda, pencacai Umno hendak kahwin. Pulak tu kahwin dengan 'bollywood'....ha3. Mungkin itu yang diidamkan oleh Umi. Baginda yang pernah mengawan  dengan Umi tak jealous ke?

Umi bukan tidak cantik ....putih melepak lagi .....itu kata seorang sahabat  bila dia bertembung dengan Umi disebuah restoran di Muar tidak lama dahulu.

"Siap pasang bodyguard lagi, tapi cantik juga ye, putih melepak" kata sahabat  itu disambut dengan ketawa oleh kawan-kawan yang lain.

Media melaporkan semalam bahawa pencacai Umno, pembohong dan pemfitnah itu akan berkawan dengan seorang pakar terapi kecantikan, Dr Zaman Khan tidak lama lagi.

Menurut Mingguan Malaysia, Zaman Khan, 33, berasal dari Pakistan dan perkahwinan tersebut bakal dihadiri pembesar-pembesar negara.

Umni adalah adik kepada Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali dan Pengacara terkenal Azwan Ali. Kedua-dua mereka dikatakan tidak mempunyai hubungan yang baik dengan Umi lantaran Umi yang sering membuat fitnah dan berbohong dalam isu-isu yang berkaitan dengan politik dan keluarga.