ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 December 2012

menteri rogol amah , amah indon di kurung dan hina kaum india itukah yang keling kutty mahathir puashati dengan prestasi PM pandykutty..!!!!

Masalah pembantu rumah  dan  kes menteri rogol amah  pun tak boleh diselesaikan oleh Najib Tun Razak, amat lucu bila  Mahathir Mohamad mendakwa beliau berpuas hati dengan prestasi Perdana Menteri.

Untuk berlakon di hadapan rakyat, Mahathir menimbulkan keraguan umum apabila mendakwa beliau berpuas hati dengan prestasi Najib sebagai Perdana Menteri.

Setakat itu sahajakah Perdana Menteri yang mampu dikemukakan oleh Umno, masalah pembantu rumah pun tak dapat diselesaikan walaupun sudah bertahun-tahun berlarutan sehingga tidak henti-henti kedutaan Malaysia di Indonesia terpaksa berhadapan dengan tunjuk perasaan aktivis sosial dan rakyat negara itu...

Belum pun reda  kes menteri tua kutuk tak sedar diri merogol seorang amah indon  kini kerajaan Indonesia sekali lagi melarang rakyatnya berkerja sebagai pembantu rumah di Malaysia apabila 105 pembantu rumah asing, di mana 95 dari mereka berasal dari Indonesia, dikurung dan dijadikan tawanan di negara ini.

Tak perlu bawa contoh lain yang besar-besar, masalah pembantu rumah itu pun sudah bertahun-tahun kerajaan Najib tak dapat diselesaikan, tak payah cakaplah soal berdebat dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim, nampak sangat Najib menikus tak habis-habis dan hanya berani menjerit dari jauh.

Macam itu  Mahathir puas hati?Sambil mendakwa kononnya beliau berpuas hati dengan Najib, Dr Mahathir meneruskan tradisinya menghentam Tun Abdullah Ahmad Badawi yang menggantikannya sebagai Perdana Menteri pada 2003 lalu.

Kita  menyifatkan Najib hanya pandai mengampu sebahagian rakyat untuk menyokongnya dengan istilah "simpanan tetap".

Kita juga  menganggap mana-mana pihak sebagai "simpanan tetap" kepada Barisan Nasional (BN) adalah penghinaan kepada mereka.

Pihak yang disifatkan sebagai 'simpanan tetap' itu akhirnya akan dilihat oleh rakyat sebagai penyokong buta tuli BN walaupun pemerintahan parti itu dibuktikan penuh dengan skandal dan penyelewengan,..hina 

Bernama Ahad lalu melaporkan Najib mahu masyarakat India kembali menjadi "simpanan tetap" kepada BN bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13 akan datang.