ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

25 December 2012

gempar....najib haramjadah dan rosmah betina puaka lawat kawasan banjir guna kenderaan canggih

Mangsa banjir di Kuantan   terkejut  ungka  dengan  kehadiran "Makhluk" ganjil timbul sewaktu banjir melanda Bandar Kuantan semalam...Objek yang serupa  seperti  kapal selam Scorpion berlegar-legar dikawasan sekitar penduduk.Menurut salah seorang penduduk Kampung, kapal selam Scorpion itu dinaiki oleh Najib dan Rosmah untuk melawat mangsa banjir..almaklum lah PRU 13 hampir tiba..ini lah masa memancing  undi  di air keroh..turut serta dalam lawatan di syaki ibrahim al kataki , zul kulum dan ularmak tepi seluar dalam rosmah  fathul baring...

sumber berita....utusan penipu