ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 December 2012

hebatnya ayahanda PUKIDA dalam memperjuangkan islam....hebat betul projek "Amar makruf, Nahi mungkar" dia nie...yang penting dia tak jual dadah.....cuma jual arak ajer...tak ada apa apa kan......ha ha ha ha

Pengakuan Awie (Kini bergelar "Ayahanda" PEKIDA): Saya memang membuka sebuah kelab di Ipoh. Ini bidang saya iaitu hiburan dan kami ada live band di kelab tersebut.

Kelab dengan nama Malai Rock Station (MRS) ini sudah tiga bulan dibuka. Sejak itu orang mula menfitnah dan menipu saya. Persepi manusia memang begitu dari zaman 80an, kalau rock sahaja mesti jual dadah - kosmo

Hasil carian Facebook "Malai Rosck Station Bistro" Fanpages di link ini - menemui beberapa pakej promosi "MENARIK":

Pakej promosi 1 bertarikh 14hb. Disember, 2012: Hye there MRS lover !!! Its a Beach Wear Party 2morrow nite 14th Dec 2012 @ Malai Rock Station ... Come on party people , Hop in n have some fun here @ Malai Rock Station ...1st , 2nd n 3rd Best dress gonna go back with surprises !!! Hey People its worth it ... Tell ur frens n be here 2morrow ... There's a few package of drink is ready for u guys... What r u waiting for !!! Enter if dare !!! From the management of MRS "we love u we serve u". "Rock Is Everyone Style >>> PESTA BIKINI

Pakej promosi 2 bertarikh 16hb. Disember, 2012: Hi there MRS lover !!! Its a ROCK NITE TONITE... 16th Dec 2012 @ Malai Rock Station ... Come on party people , Hop in n have some fun here @ MRS !!! BEST ROCK ATTIRE will get PRIZES from us !!! Come on dress it up as Rock n Roll superstar !!! Hey People its worth it ... Tell ur frens n be here 2nite ... Local band (ipoh) Holy Snake is super good ...let's Rock with them... There's a few package of drink is ready for u guys... 2bottles of chivas/black label = rm588 only... 2bucket of Tiger Beer = rm138 only ... 1 long island Tower = rm158 only ... What r u waiting for !!! Enter if dare !!! From the management of MRS "we love u we serve u". "Rock Is Everyone Style". Pls kol +6055485036... >>> PESTA ARAK MURAH

*Hebat betul "Ayahanda" Awie... Perniagaan berlandaskan slogan "Amar makruf, Nahi mungkar" & betul jugak cakap "Ayahanda" Awie, dia bukan jual dadah... Dia jual MINUMAN KERAS jerrr... Hahaha...

 

 

penyapu sial

 

 

Hancur lah melayu iongang tongeng olih ayahanda pekida mabuk mundar mandir tanpa arah hancus umno bn haram jadah parti syaitan

BN UMNO memang haram jadah galak pengikut2 nya ikut syaitan, rakyat dibodohkan dgn duit BRIM dll sdngkan tu bukan duit BN UMNO haram jadah, mereka hanya jalankan amanah. Sebab itu takut kalau kalah sebab akan terbongkar semua apa kebusukan haramjadah

Jd juri maharaja lawak bkn main lg sound peserta jhn persenda agama tp dia jd kapir dan xsedar lg,live bkn main lmbut gigi dr lidah...puuuiiihhhh

PEKIDA = PEKEMBAR BERMAKSUD :-
= PRTBUHAN KEBAJIKAN ISLAM & DAKWAH
= PRTBHAN KEBANGSAAN MELAYU BERSATU
= SATU AYAHANDA, SATU LAGI PRESIDEN 

FUNGSI UTAMA :-
= KUASA MEMBERI LESEN ARAK/JUDI DLL
= HASIL HALAL/HARAM PUKUL RATA
= PERBODOHKAN RAKYAT DUNIA/AKHIRAT
= SONGLAP DUIT SANA SINI
= JUAL ARAK
= PERKAYAKAN KRONI
= TIPU SANA SINI
= PESTA MAKSIAT
= PERLINGKUPKAN UGAMA DAN MELAYU
= INI MAZHAB BARU KE...?

ALIF MIM NUN WAU = SIRKIS