ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

24 March 2013

lebih bahaya dari pengganas sulu....pengganas syaitan yang di kenali bermaharajalela di semenanjung......!!!!

Nampaknya  pengganas  UMNO  makin berleluasa di semenanjung setelah sepupunya pengganas sulu hampir  di tumpaskan di sabah. Kali ini  Bilik Gerakan DAP DUN Klebang di Bukit Rambai telah diserang dengan Bom petrol pada lebih kurang 3 pagi kelmarin.

"Nasib baik tuan rumah masih belum tidur lagi terdengar bunyi lalu nampak api mula merebak maka dengan segera dipadamkannya."

"Terima kasih pada Tuhan Yang sentiasa bersama kami untuk melindungi kami daripada serangan syaitan" ujar Adun Bachang, Lim Jak Wong .

Jelas sekali politik Melaka diwarnai dengan manusia yang tidak bertamadun. Mereka membaling batu, membaling telur dan cuba membakar bilik gerakan dengan bom petrol. Yang  punya angkara  mudah di teka .....pengganas semenanjung ini mudah di teka pelakunya  dari  puak syaitan mana ia berasal...lihat saje  perilaku pemimpinnya yang serupa samseng  jalanan dah pasti pengikutnya lebih kurag dasyatnya seperti beliau...!!!!