ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 March 2013

opocotttt...mak kauuu....PUKIDA dan PERKOSA mana kamu......adakah kamu pon SERUPA dengan berahim katak mati katak di katil....!!!!

sejak kes di Lahad Datu Ibrahim trus mendaftar masuk dan trus baring,malah perkataan berjuang di Lahad datu boleh menyebabkan peluh bercucuran dari wajahnya..Apa2 pun sama samalah kita sume berdoa agar Panglima Panglima Besar PERKASA cepat sembuh dan dapat berjuang bersama pasukan keselamatan negara....dan bukan asik beri alasan  berkepit dengan isteri muda  di katil....he he he