ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 March 2013

papagomol blogger tahi rupanya pelir tak ada ...takut kena saman...tak mengaku jadi pengundi hantu dan penyebar fitnah....!!!!

Wan Muhammad Azri Wan Deris, lelaki yang dikenalpasti  sebagai penulis blog  tahi  pro Umno Papa Gomo, telah tampil ke hadapan untuk menafikan pertuduhan, mendakwa dirinya sebagai seorang eksekutif di media.

Beliau menegaskan dirinya bukan penulis blog kontroversi disaman oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana memuatnaik gambar yang dikatakan video seks palsu.

“Saya nak maklum bahawa nama saya adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris, kad pengenalan 8301210350** dan merupakan Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

“Saya tegaskan di sini bahawa saya bukan blogger Papa Gomo seperti didakwa pembangkang,” katanya 

Wan Muhammad Azri juga menafikan dakwaan bahawa dirinya adalah “pengundi hantu” menegaskan beliau tidak pernah mengundi sebelum ini.

“Macam mana (boleh jadi) pengundi hantu sedangkan saya belum pernah mengundi lagi. PRU12 (Pilihan Raya Umum ke-12) saya belum ada kesedaran untuk mengundi.

“Sekarang, saya daftar mengundi di Parlimen Wangsa Maju dan tidak pernah mendaftar untuk mengundi di mana-mana tempat selain Wangsa Maju,” beliau dipetik berkata.

Papa Gomo yang disaman semalam kerana memfitnah Anwar pernah disabitkan dengan kesalahan rasuah pada masa lalu dan juga pengundi hantu yang berdaftar di dua kawasan parlimen iaitu di Ampang dan Wangsa Maju.

Siasatan menunjukkan individu bernama Wan Muhammad Azri Wan Deris ini adalah bekas polis trafik yang berpangkat koperal yang telah dijatuhkan hukuman penjara kerana bersalah memeras ugut seorang yang disyaki penagih dadah untuk mendapat suapan rasuah  mengikut  laporan dari Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menggunakan namanya dalam anggota polis dan kad pengenalan polisnya dari balai polis trafik Ampang .

Penulis tahi  itu  juga di dapati  mendaftar sebagai pengundi di dua kawasan ― Ampang dan Wangsa Maju.Dokumen mahkamah dan alamat surat-menyurat rasmi menunjukkan Papa Gomo mempunyai dua alamat rumah, di Ampang dan di kawasan kediamannya di Wangsa Maju.

Orang ramai  di kawasan  berkenaan  berkata blogger tersebut pernah bekerja sebagai anggota polis.Peguam Ketua Pembangkang Datu Seri Anwar Ibrahim sebelum ini telah memfailkan saman fitnah ke atas Papa Gomo, di mana ketua pembangkang itu menyaman beliau RM100 juta dalam bentuk ganti rugi dan injuksi bagi menghalang blogger ini dari terus menyiarkan tuduhan fitnah dalam blognya.

Dalam mahkamah kelmarin, plaintif merujuk kepada tiga terbitan blog — dengan yang pertama pada hari Sabtu lalu, oleh Papa Gomo yang mengandungi fitnah dan gambar lelaki bogel.

Sabtu lalu, Anwar menafikan beliau terlibat dalam gambar tersebut dan mendakwa ia adalah “gimik politik jijik Umno”.

Sementara  peguam N. Surendran pada Selasa lalu mendakwa Papa Gomo mempunyai “hubungan rapat” dengan Umno, dan mengatakan gambar tersebut adalah palsu dan digunakan oleh musuh Anwar untuk mencalarkan imej ketua pembangkang itu menjelang Pilihan Raya 2013.