ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 March 2013

mana kaki bedal betina menyorok bila kawasannya di serang tentera sulu....di rumah kerabat sulu kah atau di rumah zahida rafik sambil membedalnya

 

eh ini macam  kem kerabat warga sulu....macam mana kaki bedal ada di sini...mana anuar ibrahim....kata dia agen sulu..???...sekarang siapa agen sulu....???

Menghairankan juga apabila seorang ahil parlimen yang diberi mandat untuk mewakili rakyat di kawasannya tiba-tiba menghilangkan diri entah ke mana sedang rakyat bertarung nyawa menghalang pencerobohan puak pemisah Sulu.

Shafie Apdal merupakan Naib Presiden Umno dan ahli parlimen Semporna sejak 1995 langsung tidak kelihatan sejak insiden serangan di perkampungan air yang mengorbankan enam anggota keselamatan kelmarin.

Shafie dipilih penduduk Semporna semasa zaman bekas perdana menteri, Mahathir Mohamad berkuasa penuh ke atas akses jabatan kerajaan seperti Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) yang diarahkan mengeluarkan kad pengenalan palsu kepada kaum Sulu yang bertaburan di seluruh Sabah.

atau menyorok di kediaman mewah ini sambil membedal zahida rafik....!!!!

Penduduk tempatan yang ditemui memberitahu mereka merasa hairan dengan tindakan Shafie yang langsung tidak menjenguk mereka ketika dalam kesusahan ini kerana saban hari puak penceroboh cuba mengganggu gugat keselamatan mereka.

Seorang penduduk yang ditemui dengan nada sinis menyatakan, semasa tiada perang sebegini pun batang hidungnya langsung tak kelihatan, inikan pula situasi kecemasan yang kini diambil alih Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Setelah berita "kehilangan" Shafie tersebar di media sosial, beberapa pihak mengeluarkan sekeping gambar kontroversi yang jelas mengaitkan Shafie dengan beberapa pemimpin puak penceroboh dalam satu majlis peribadi di kediamannya di Semporna.

Antara tulisan yang tertera di bawah gambar tersebut menyatakan:

TAHUN LEPAS Safie Afdal berjumpa Sultan Email Kiram adik kepada Jamalul Kiram dan Abang Agimuddin Kiram yang berada di Kg.Tonduo Lahad Datu ~

MAKA APAKAH PATUT DENGAN MUDAHNYA KITA AKAN KATA SAFIE AFDAL YANG SURUH PUAK SULU DATANG CEROBOH SABAH? *

Faktor sejarah, pertahanan laut negara yang lemah dan gagal dititiberatkan oleh kepimpinan Najib serta DITAMBAH PULA dengan pemberian IC ekspress mamak kerala di Sabah adalah antara punca UTAMA tragedi Lahad Datu.

Berdasarkan kelemahan BN yang nyata ini, RAKYAT patut TUKAR DARIPADA KERAJAAN BN KEPADA PAKATAN RAKYAT diPRU13!

Nampaknya dengan bukti terbaru ini jelas semakin ramai pemimpin Umno terutama di Sabah menggunakan pendatang asing tanpa izin ini untuk mengundi Barisan Nasional (BN) dengan cara memberikan kad pengenalan tulen berserta wang sebagai imbuhan.

Jadi mengapakah pihak polis dan Peguam Negara tidak menahan dan menyiasat Shafie atas pemglibatan terang-terangan dalam Projek IC ciptaan Mahathir?

Mengapa perdana menteri, Najib Altantuya sibuk sangat mengarahkan polis menyiasat Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim kunun ada kaitan dan perjanjian dibuat antara mereka sedangkan Kesultanan Sulu sendiri menafikan dakwaan Najib Altantuya tersebut?

JANGAN TERPEDAYA DENGAN MUSLIHAT NAJIB ALTANTUYA DAN Umno mahu memerangkap Pakatan Rakyat dengan tuduhan tak berasas, sebaliknya patung Najib Altantuya dan Presiden Filipina, Pinoy III yang dibakar peserta demonstrasi di Manila siang tadi!