ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 September 2011

bila katak dari PKR menjadi anjing UMNOPORNO...yang dia nampak hanyalah celah pantat Rosmah badak betina sundaL 1 MALAYSIA...!!!

Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shaharin berkata isu RM24 juta cincin berlian yang dibeli isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor telah pun dilapor kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).Beliau menyelar kenyataan bekas anggota KEADILAN, Anuar Shaari yang disiarkan dalam Utusan Malaysia pada 30 Ogos lalu.

Dalam laporan itu, Anuar mencabar Badrul yang juga Ketua Cabang KEADILAN Rembau supaya melaporkan isu pembelian cincin itu kepada SPRM.

Menyifatkan tindakan itu sebagai usaha memperbodohkan rakyat, Chegu Bard berkata beliau sudah pun membuat laporan kepada SPRM pada 13 Julai lalu yang turut dihadiri wartawan Utusan.

“Mustahil Utusan tidak tahu laporan SPRM sudahpun dibuat pada 13 Jul 2011 kerana wartawan Utusan juga hadir dalam sidang media depan SPRM P.Pinang,” kata Badrul atau mesra dipanggil Chegu Bard.

Justeru itu, katanya, media kawalan Umno iaitu Utusan Malaysia dan TV3 menggunakan taktik Joseph Goebbels, Menteri Propaganda Hitler yang terkenal dengan prinsip “The Big Lie” – yang menyatakan bahawa sesuatu fitnah, jika diulang berkali-kali akan dipercayai rakyat.

Chegu Bard sebelum ini mendedahkan isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor membeli cincin berlian dari saudagar permata Jacob and Co di Amerika Syarikat yang berharga RM24.45 juta

Beliau mendakwa terdapat bukti jelas kemasukan berlian berkenaan yang didapati menerusi rekod Jabatan Kastam dan Eksais Di Raja Malaysia.

Rosmah bagaimanapun menafikan dakwaan itu dengan menyatakan ia sebagai fitnah dan tidak mahu melayan dakwaan tersebut, selepas dua minggu isu itu ditimbulkan.

Bagaimanapun, Anuar Shari dalam kenyataannya mengatakan cincin itu sebenarnya dibeli oleh bakal besan Rosmah, Maira Nazarbayev, dan hanya melalui transit di Malaysia.

Dalam pada itu, chegu Bard turut menempelak TV3 dalam isu jemaah Surau ‘Al-Musyrikin’ yang kononnya berang dan membantah pusat tuisyen yang menggalakkan murtad di kalangan orang Melayu.

Menurutnya, Surau ‘Al-Musyrikin’ tidak pernah wujud dan direka-reka oleh TV3 semata-mata.

“Pertama sekali adakah sesiapa yang ‘sudi’ namakan surau sebagai Musyrikin (kafir-menyekutukan Allah). Siasatan dibuat beberapa pihak mendapati jelas surau itu tidak wujud. Namun TV3 tak peduli meneruskan penipuan yang sama berulang kali.

“Malah ditampilkan seorang ‘Datuk’ sebagai Pengerusi jemaah ‘al-Musyrikin’,” katanya.