ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 September 2011

bila UMNOPORNO di pimpin oleh bukan melayu ( mamak keling pariah )...tergamak fitnah dan sembunyi reset perubatan Mat Sabu

Pada mulanya ianya dibawa oleh blog-blog penyokong UMNO. Kononnya Abang Mat Sabu membuat tuntutan kewangan yang berjumlah lebih dari resit. Habis satu kampung fitnah ini disebarkan semata-mata mahu memfitnah Abang Mat Sabu.

Rupa-rupanya pembangkang Pulau Pinang (UMNO) menyorokkan satu resit dan hanya menunjukkan satu resit sahaja. Rawatan Abang Mat Sabu sebenarya dibiayai melalui dua resit. Dan syarikat yang membayar rawatan terebut mengeluarkan satu cek bagi memenuhi kedua-dua resit tersebut.

Tidak cukupkah kamu melanggar kaki abang Mat sehingga terpaksa dibedah dan dimasukkan skrew, skrg kamu mahu memfitnah Abang Mat pula? Apakkah kamu ini manusia ataupun binatang?

Kalau nak persoal, kenapa tidak persoal bagaimana Reezal Naina Merican boleh menjadi ahli dan pemimpin UMNO. Sejak bila mereka yang bukan berbangsa melayu boleh pegang jawatan dalam UMNO?