ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

26 September 2011

UMNO Lebih Takut Pada MCA dari Allah

'MCA akan berpisah dengan Umno jika laksana hudud'
Hazlan Zakaria, Sep 23, 11, 12:09pm


MCA hari ini mengulangi pendiriannya yang anti-hudud sehingga akan sanggup berpisah dengan sekutu lamanya, Umno, jika parti Melayu itu melaksanakan perundangan Islam itu.

Presidennya, Datuk Seri Chua Soi Lek berkata, jika Umno mahu melaksanakan hudud, MCA tidak mahu menjadi sebahagian daripadanya.

Beliau menegaskan demikian dalam satu sidang akhbar selepas mengiringi Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak merasmikan persidangan menjadikan negara berpendapatan tinggi satu realiti, di Subang Jaya hari ini.

Bagaimanapun, katanya, beliau memahami bahawa sebagai orang Islam, orang Melayu dalam Umno mesti menerima hudud tetapi beliau menghargai hakikat bahawa tiada pemimpin Umno yang mendesak pelaksanaannya, tidak seperti PAS yang mahu berbuat demikian.

"Apa yang jelas ialah MCA menentang hudud," katanya dengan tegas.

Chua mengulas kenyataan Timbalan Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin semalam bahawa Umno sebagai parti orang Islam, mesti menerima undang-undang hudud, sambil berkata bukan lagi masanya bagi perundangan Islam itu dilaksanakan di Malaysia yang penduduknya berbilang agama.

 

 

penyapu sial

Jelaslah selama ini UMNO tunduk pada MCA (dan MIC) dan menolak hukum Allah. UMNO letak MCA dan MIC lebih tinggi dari kehendak Allah SWT. UMNO sanggup humban hukum Allah SWT semata-mata mahu melihat MCA dan MIC gembira.

Tidak hairanlah kerana selama UMNO wujud pun yang memberi wang kepada UMNO untuk beroperasi adalah MCA. Jadi, apabila MCA berkata mereka tidak mahu hukum Allah SWT, maka UMNO tunduk patuh.

Mengata Dulang Paku Serpih, Mengata Orang Dia Yang Lebih

Namun, pemimpin2 UMNO seperti Dr Mahathir Muhammad Iskandar Kutty secara azali MEMBENCI HUKUM ALLAH. Maksudnya, MCA tak perlu minta, Dr Mahathir secara sukarela akan pastikan hukum Allah SWT dihinjak dan dihina di Malaysia.

Dr Mahathir membenci Islam lebih dari dia benci Yahudi. Dr Mahathir boleh berkawan dengan Yitzhak Rabin dan boleh pastikan hukum Islam tidak dilaksana di Kelantan.