ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

05 September 2011

tugu pukimak negara tugu penjilat najis UMNOPORNO memuja tuan penjajah british...sape tak percaya fakta ini...dia memang penyokong komunis....muakakakakaka....!!!

Bila orang sebut tugu negara.Dalam otak kita akan terbayang sebuah tugu yang unik berbentuk manusia.Tugu yang dibina bagi memperingati perjuangan para pejuang negara sebelum merdeka.Tapi Adakah ianya sebuah tugu negara ataupun sebuah tugu memuja penjajah British Bapak kesayangan Umno dan gerombolannya.Nampaknya selama ni kita dimohong hidup-hidup oleh British dan Si anak emas British iaitu Umno.

Cuba kita lihat patung-patung itu ada serupa orang melayu tak?Rupa tugu tu pun dah macam orang puteh.Aku nak tanya hangpa bila masa British ni jadi pejuang negara?Padahal mereka inilah yang merosakkan dan membunuh rakyat kita di tanah air kita sendiri.Selepas itu Umno memuja-muja Bapak kesayangan mereka demi mencapai matlamat peribadi mereka..

Tugu Negara berpatungkan Inggeris

Setiap tahun pada bulan 31 Julai, Yang dipertuan Agong, Perdana Menteri, Para Pemimpin Tentera dan Polis akan memberikan penghormatan ditugu ini. Mereka secara langsung memberi penghormatan kepada bangsa yang menjajah merekaCuba kita lihat bukti kukuh penipuan hidup-hidup British keatas bangsa kita..

Kenapa banyak nama Mat Saleh? Mat Saleh penduduk majoriti Tanah Melayu ke? Orang Melayu semua pergi mana? Kah kah kah...

Rupanya negara ini negara British! Sebab itulah pejuang kemerdekaan adalah askar-askar British! Orang Melayu semua dipanggil komunis kah kah kah...


Kenapa ukiran wajah muka patung macam muka orang putih? Orang Melayu zaman dulu macam muka orang putih ke? Kah kah kah...


United Malays No Otak kata, ini fakta sejarah, siapa tak percaya sejarah ini dia penyokong komunis kah kah kah...