ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 May 2011

dah kena makan sumpah lahanat muka macam pantat babi nie mau temberang lagi ke...!!!!..sekali kantoi temberang berkali kali jangan harap orang lain percaya...!!!!Adakah akan ada lagi Melayu yang mengaku dirinya Islam akan mempercayai kata-kata seorang lelaki munafik yang ketika menayangkan video lucah di Carcosa Seri Negara tidak terfikir akan dosa mengaibkan saudara seugamanya tetapi bila gagal meyakinkan masyarakat (kecuali puak UMNO) menggunakan nama Allah untuk memperkukuhkan dakwaannya..?

Adakah akan masih ada lagi manusia yang mengaku dirinya sebagai seorang Islam mempercayai kata-kata seorang lelaki munafik yang telah bersumpah laknat didalam masjid mengatakan pelaku dalam video lucah itu adalah Anwar Ibrahim tetapi kemudiannya menafikannya pula secara terbuka seolah-olah semua Melayu Islam itu mudah lupa?

Shazryl Eskay Abdullah berkata beliau akan mendedahkan beberapa lagi salah laku lebih besar membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebaik polis mendedahkan pelaku sebenar dalam video seks yang dikaitkan dengan ketua pembangkang itu.


“Saya hanya akan dedahkan beberapa konspirasi membabitkan Anwar sebaik polis mengesahkan kepada masyarakat siapa pelaku sebenarnya dalam video berkenaan.” Katanya.

Kali ini Eskay menunjukkan kepada kita bahawa beliau tahu bila pihak polis akan mengumumkan siapakah lelaki didalam video lucah itu..

Seolah-olah ada kerjasama antara beliau dan pihak polis bagi menjahanamkan imej Anwar..

Ada yang berkata lelaki di dalam video lucah itu akan didedahkan pada atau sehari selepas mahkamah mengumumkan samada kes tuduhan liwat terhadap Anwar dibuang atau Anwar dipanggil untuk membela diri pada 16 hb ini..

Apakah yang dimaksudkan dengan salah laku yang lebih besar itu?

Anwar akan dituduh meliwat lagi? atau Anwar akan dituduh berzina lagi? Atau Anwar akan dituduh meliwat dan berzina sekaligus pula?

Kedua-dua tuduhan itu didalam Islam memang satu tuduhan yang amat berat dan dosa yang ditanggung oleh pembawa fitnah itu juga adalah berat..

Jika Eskay mendakwa akan mendedahkan beberapa lagi salah laku lebih besar, sudah tentu baginya meliwat dan berzina itu bukanlah satu kesalahan yang besar..

Satu maklumat yang diterima mengatakan apa yang bakal didedahkan Eskay itu ialah berhubung dengan apa yang dinamakan sebagai tindak tanduk Anwar yang dilakukan di luar negara terhadap negara ini. Katanya satu ucapan Anwar di sebuah negara jiran akan didedahkan kononnya ia memberi ancaman keselamatan negara.

Dalam ucapan di majlis itu, Anwar dikatakan telah berucap sehingga boleh menimbulkan keadaan tidak tenteram di negara ini. Di mana dan apakah butiran ucapan Anwar itu sama-sama kita tunggu yang akan didedahkan oleh Eskay.

Menurut maklumat berkenaan Eskay katanya turut berada sama pada majlis berkenaan dan kemungkinan ia ada merakam ucapan atau tindak tanduk Anwar itu. Kalaulah ia hanya semata-mata berdasarkan ucapan Anwar rahsia yang dikatakan menggemparkan itu tidaklah sangat mengejutkan kerana mustahil polis tidak mengetahuinya.

Kata sumber itu mereka yang membenci Anwar sangat berharap apabila ia didedahkan menyebabkan Anwar akan disiasat kemudian ditangkap! Tambahnya juga beberapa orang tokoh Umno sudah pun mengetahui akan butiran yang bakal didedahkan oleh Eskay seperti mana dijanjikan itu.