ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 May 2011

Dakwa Pembangkang Tawar RM55 Juta....Sekarang Diangkat Jadi Senator.....kalau Dakwa RM 1/2 Bilion...pergggg...boleh jadi menteri tak ada jamban...tu dia temberang mamak keling paria.UMNO....muakakkakaka...!!!!!ketua kimma@KIMMAK@PUKIMAK.....RM 55 juta dah jadi senator....RM 555juta pasti jadi menteri kimak....!!!


Pertengahan April yang lalu, orang ini "melalak" di surat khabar mendakwa pemimpin pembangkang menawarkan RM55 juta kepada KIMMA agar menyertai pakatan pembangkang. Yang menariknya, orang ini membuat dakwaan, tetapi tidak pula berani mendedahkan nama pemimpin yang menawarkan wang tersebut. Sehingga, walaupun dicabar, orang ini masih gagal mendedahkan nama pemimpin pembangkang tersebut.

Sermalam TMI melaporkan orang yang sama dijangka akan mengangkat sumpah sebagai ADN (Senator) dalam beberapa hari. Cerita lanjut fasal pelantikan ini boleh dibaca di sini.