ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

10 October 2011

Babi sial Pukimak dan Haramjadah Apanya Bagi Gaji RM5 Juta Untuk Air yang Penuh Karat

Pengerusi SYABAS, Tan Sri Razali Ismail, mendapat gaji sebanyak RM5.2 juta setahun. Gaji beliau lebih tinggi dari gaji CEO bank terbesar di dunia, yakni CEO Bank of China. Namun, adakah air yang kita dapat dari SYABAS benar-benar bersih dan selamat untuk digunakan?

Video yang diberikan ini  boleh menjadi iktibar yang baik untuk kita. Adakah wajar kita membayar Tan Sri Rozali gaji RM5.2 juta setahun untuk bekalan air yang penuh dengan karat dan membahayakan kesihatan anak-anak kita?

Tan Sri Rozali ini adalah bekas Bendahari UMNO Bahagian Hulu Selangor sewaktu Mat Taib menjadi MB Selangor. Malahan, penswastaan Air di Selangor diberikan oleh Mat Taib kepada beliau sewaktu Mat Taib menjadi MB Selangor.