ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 October 2011

otak kepala butoh nak menang menipu aje...Patut lah UMNO selalu berdolak dalih tak mau guna kaedah celup jari...!!!

Gambar di atas adalah gambar Sheikh Racheed Ghanooshi, pemimpin Parti Islam En Nahda yang baru memenangi pilihanraya Tunisia.

Jelas, apabila digunakan dakwat kekal, semua orang berpuas hati dan gembira dengan keputusan nya.

Hasilnya Parti Islam Ennahda yang selama ini difitnah, ditekan, disiksa, dibuang negara dsbnya berjaya memenangi pilihanraya umum yang adil yang pertama dalam sejarah Tunisia.

Patutlah UMNO takut sangat dengan penggunaan dakwat kekal.....pukimak punya UMNOPORNO...kalau tak menipu dan gadai maruah negara tak boleh ke...???