ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 October 2011

Mengapa cincin puaka RM24juta kembali ke USA ?

 

Apabila Menteri Nazri Aziz mengesahkan wujudnya cincin RM24 juta mendarat di bumi Malaysia mengesahkan dakwaan 98.9% kebenaran cerita tentang cincin itu.
Antara yang pasti ialah :
1) Wujudnya cincin berharga RM24 juta.
2) Cincin RM24 juta itu masuk ke Malaysia dengan kebenaran Kastam Malaysia.
3) Cincin RM24 juta itu "bertapa" beberapa hari di Malaysia.
4) Setelah "penat bertapa", akhirnya cincin itu kembali semula ke kilangnya di Amerika.

Jadinya, timbul beberapa persoalan :
1) Siapakah yang "memanggil" cincin itu datang ke Malaysia ?
2) Siapakah yang "menziarahi" dan sempat memakainya seketika sepanjang pertapaanya di negara ini?
3) Dimanakah tempat pertapaan cincin tersebut ?
4) Mengapakah cincin itu "merajuk" kembali semula ke Amerika?

 

Bilakah cincin itu akan kembali semula ke Malaysia ? Dan adakah lena tidur orang yang memanggilnya tetapi terpaksa memulangkan kembali ? Kasihan.

Barangkali kedatangan Cincin RM24 juta selepas ini tanpa pemeriksaan Kastam.

Apapun, sebagai rakyat yang bertanggungjawab kita pakat-pakat tengok jari jemari "dia" dan periksa akaun duit PERMATA RM111 juta. Bukan apa, takut "dia" gunakan untuk beli cincin itu!

Tahniah buat PMNajib yang bertindak pantas "mendengar" keluhan rakyat dan "mengorbankan" cincin RM24 juta demi mendahulukan kepentingan rakyat!

 

tokpepijat