ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

02 October 2011

pejuang kemerdekaan yang susahnya nak mati sebagai warganegara ....Chin Peng kritikal, dirawat di Bangkok



Bekas Setiausaha  Parti Komunis Malaya (PKM) Chin Peng berada dalam keadaan kritikal dan sedang dirawat di sebuah hospital di Bangkok.

Chin Peng yang berada dalam buangan di Bangkok dimasukkan ke sebuah hospital utama di ibu negara Thailand itu Rabu lalu.

Dia genap 87 tahun pada 21 Oktober ini. Difahamkan anggota keluarga dan rakan-rakan karibnya telah diminta mengunjungi pemimpin itu.

“Dia uzur. Kami difahamkan bahawa doktor telah menghantar mesej kepada keluarganya agar mengunjungi beliau dalam waktu terdekat,” kata sumber risikan dipetik The Star hari ini.

Difahamkan Chin Peng kerapkali mengunjungi doktor sejak dua bulan lalu.

Sumber-sumber juga memberitahu bahawa ingatan Chin Peng merosot sejak beberapa lalu.

Chin Peng atau nama samaran Ong Boon Hua dilahirkan di sebuah kedai kecil dua tingkat menjual basikal di Sitiawan dan merupakan anak kedua daripada enam beradik.

Pada 1940, dia diterima untuk menyertai PKM dan ketika berumur 23 tahun, Chin Peng dilantik sebagai setiausaha agungnya.




penyapu sial


dah usia macam ini...tahap kesihatan makin ciput....UMNOPORNO masih tak ada pelir...apa yang di takutkan sangat....ideologi komunis dah lama mati...agaknya UMNOPORNO pun dah semakin ganyut....

bagi ajelah dia nie pulang sebagai warganegara yang sah ....bior ler dia mati di tanah air tempat dia di lahirkan...salah ke...????...nampaknya UMNOPORNO masih ikut arahan penjajah sampai la nie...enggan izin pejuang kemerdekaan ini pulang ke tanahairnya sendiri...

pukimak punya UMNOPORNO...memang senag nak mati sebagai penghianat negara dan rakyat di negara ini...tak macam pejuang kemerdekaan ini...!!!