ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 October 2011

Bagi Kewarganegaraan Secara Mudah......UMNOPORNO lah penghianat BANGSA MELAYU....Penghianat RAKYAT MALAYSIA....!!!

UMNO/BARISAN NASIONAL MELACURKAN TARAF WARGA NEGARA DEMI HAYAT POLITIK PERUT DAN KUASA. BAGAIKAN BOM JANGKA , JELAS DASAR MENTERI DALAM NEGERI DAN PERDANA MENTERI SSUDAH TIDAK SIUMAN ATAU PENYAKIT "INSANE" YANG TERUK.

Bayangkan dalam tahun 2008 hingga 2011 seramai 28,000 (dua puluh delapan ribu orang warga asing mendapat taraf warga negara Malaysia. Secara purata setiap tahun seramai 10,000 orang warga asing mendapat kelulusan kerakyatan atau warga negara Malaysia. Sungguh mudah dan cukup senang bangsa asing mendapat penduduk tetap Malaysia.

Kita ajukan soalan kepada PM Najib Razak dan Hishammuddin menteri dalam negeri Malaysia apakah tujuan atau dasar sebenar merwarga negera orang asing yang mencecah seramai 10,000 orang setiap tahun?.

Malaysia sebagai tong taik dan tong sampah lampakkan atau kehadiran bangsa kulit hitam, bangsa China, memasukki Malaysia diatas tiket "berlajar' dengan kolej swasta. Cukup bahaya dan cukup memualkan. Sehungga berlaku krisis moral dan jenayah yang parah.

Belum lagi diambil kira pendatang asing atau PATI yang berjumlah hampir 1 juta orang berada di Malaysia. Malaysia mudah dicerobuh oleh orang asing kerana badan yang diamanahkan tidak jujur dan menjadi ajen.

Diminta Hisyamuddin sebagai menteri dalam negeri perlu bertanggungjawap dan bertindak agar kuasa memberi taraf warga negara tidak dipermudahkan kerana politk sempit dan politik perut dan kuasa.

Hishamuddin perlu memberi penjelasan yang benar mengapa begitu ramai bangsa asing mendapat warga negara Malaysia dalam tahun 2008 hingga 2011 seramai hampir 30,000 orang. Jika angka tersebut benar Malaysia diibaratkan tong taik dan tong sampah kerana yang mendapat warga negara manusia yang tidak produktif atau rendah mentallitinya.