ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 October 2011

cara raja nong taik dan kerabat UMNO pukimak merembat hak orang melayu....Tanah Kg Baru cuma di jual RM200 sekaki persegi.. Sedangkan harga pasaran RM2000 sekaki persegi..Kat Pelastin, Yahudi Zionis rembat tanah milik orang Pelastin, Kat Malaysia Kerajaan yang didokong orang Melayu rembat tanah orang Melayu. Ayuh orang Melayu, teruskan sokongan anda pada umno supaya lebih banyak lagi tanah orang Melayu yang dapat dirembat.