ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

04 May 2011

Video Lucah : Cawangan Khas terlibatNampaknya kini hampir semua jentera Kerajaan telah diperkudakan oleh UMNO untuk menyerang DS Anwar Ibrahim.

penglibatan Bukit Aman dalam  menyebarkan 'pembohongan' dan 'fitnah' terhadap Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim di Kelantan, negeri pimpinan PAS di mana pegawai polis di peringkat nasional bertindak sebagai "agen politik" untuk Umno.

Program itu - berjudul 'Seminar Isu-Isu Keselamatan Negara Masa Kini' - dilangsungkan di beberapa tempat di di Kelantan yang mensasarkan penyertaan guru dan pengetua sekolah.Seramai 2,000 pegetua dan guru dikatakan terlibat.
Seorang daripada penceramah merupakan pegawai polis kanan berpangkat SAC, Abdul Rahman Ismail yang merupakan ketua penolong pengarah dalam unit sekretariat dan penyelidikan Bukit Aman.

Dengan pendekatna sebegitu, Abdul Rahman menjadi seorang daripada "agen fitnah untuk bercakap tentang isu liwat dan seks"."Dia dakwa Anwar bersalah dalam kes liwat dan video seks,"dengan  menyifatkan penglibatan polis sebagai penyalahgunaan kuasa oleh Umno.