ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

03 May 2012

2 ekor anjing UMNOPORNO dalam SPR sila letak jawatan....!!!

 

Pengerusi dan Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR)  di gesa  untuk meletakkan jawatan selepas terdedah keahlian mereka dengan Umno.Sewajarnya mereka  ini tidak non-partisan, kerana mereka merupakan ‘pengadil’ dalam sesebuah pilihan raya..

Ini  sebagai mengulas terbongkarnya identiti Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof, dan timbalannya, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar yang merupakan ahli Umno.

Sebagai seorang ‘pengadil’, adalah tidak adil baginya memihak kepada mana-mana ‘pemain’.”Sama macam bola sepak. Kalau Manchester United lawan Manchester City, mana boleh pengadil dari Manchester United. Mana boleh Selangor lawan Kelantan, pengadilnya Selangor. Teruklah Kelantan...

Jadi lantaran itu  wajar bagi  Abdul Aziz dan Wan Ahmad meletakkan jawatan sebagai pengerusi dan timbalan pengerusi SPR...

 

 

penyapu sial

 

Mana mereka nak letak jawatan? Dapat gaji lumayan dan menafaat dari UMNO untuk tolong BN kotor menang PRU 13!

patutlah selama ini anjing anjing ini beria ia sangat memenangkan sebarang rancangan penipuan yg di pelopori UMNOPORNO sekutu APCO....

nampaknya anjing anjing ini sudah jadi tokeh pengundi hantu import....!!!